Bo Welling buiten consulent seksuele gezondheid NVVS Passie in praktijk

Over mij

Ik ben Bo Welling en ik ben consulent seksuele gezondheid NVVS. Als consulent sta ik voor openheid en het normaliseren van seksuele gezondheid. Ik geloof dat seksuele gezondheid begint bij jezelf. Door jezelf te kennen en te weten wat jouw wensen en grenzen zijn leg je een basis om in het contact met jezelf en een ander een plezierig en veilig seksleven op te bouwen. 

Seksuele gezondheid is een belangrijk deel van het leven, iets wat bij ons als mens hoort. Je kunt plezier, intimiteit, troost, verbinding en nog vele andere redenen hebben om bezig te zijn met seksualiteit. Het is alleen niet vanzelfsprekend dat dit zomaar goed gaat. 

De psychische en lichamelijke gezondheid is een belangrijk onderdeel van de seksuele gezondheid. Er zijn veel verschillende facetten die op elkaar inhaken rondom seksualiteit. Het is dan ook niet gek als er op een moment in je leven een situatie ontstaat waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. 
Voor de lichamelijke gezondheid zijn we al veel meer gewend om daarvoor hulp te zoeken. Voor de psychische en seksuele gezondheid is dit vaak een drempel. Ik hoop op en wil bijdragen aan een maatschappij waarin die drempel gaat verdwijnen. 

In mijn werk word ik vaak door mijn cliënten getypeerd als gelijkwaardig en toegankelijk, direct en met humor. In deze omschrijving herken ik mezelf. Ik ben eerlijk en open. En ik vind het mooi om terug te zien dat wie ik ben, ook door de mensen in mijn werkveld wordt gezien.

Naast mijn eigen praktijk werk ik als sociotherapeut en consulent seksuele gezondheid NVVS bij epp GGZ. 

Ik ben opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en heb mij gespecialiseerd in de GGZ. Ik ben ook GGZ agoog. Mijn passie ligt in het aangaan van mens tot mens contact tijdens het traject. 

Ik ben geregistreerd als consulent seksuele gezondheid bij de NVVS. 

De NVVS is de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie. Indien je op zoek bent naar een seksuologisch hulpverlener dan is het goed om op te letten of de hulpverlener het keurmerk NVVS heeft. Zo ben je verzekerd van een seksuoloog of consulent seksuele gezondheid met een betrouwbare achtergrond. 

Ben je benieuwd waar ik mij zoal mee bezig houdt? Maak een connectie met mij of kijk gewoon eens rond op mijn LinkedIn. 

Wil je gewoon even met me kennismaken of wil je met mij aan de slag? Neem dan contact met me op.